Main content

Vital Skin-Strengthening Super Serum

Za vse tipe kože, vključno z občutljivo kožo

Serum za krepitev kože, ki pomaga pri zaščiti pred stresnimi dejavniki, odgovornimi za staranje kože, in vidno odpravlja znake staranja.

Vital Skin-Strengthening Super Serum

Vital Skin-Strengthening Super Serum

Serum za krepitev kože, ki pomaga pri zaščiti pred stresnimi dejavniki, odgovornimi za staranje kože, in vidno odpravlja znake staranja.

Stara cena Nova cena 98 €
PDP Find A Store Section
PREIZKUSITE V PRODAJALNI! Rezervirajte svetovanje v prodajlani in si zagotovite personalizirano rutino nege kože. POIŠČITE TRGOVINO
Rezervirajte svetovanje v prodajalni in si zagotovite personalizirano rutino nege kože.
PDP Sections Accordion

Naš serum za krepitev kože prodre do 8 površinskih plasti globoko* v kožo, da bi z opaznim zmanjšanjem drobnih linij in poživitvijo utrujene ter puste kože pomagal popraviti znake staranja, ki so lahko posledica vpliva stresnih dejavnikov, odgovornih za staranje kože. Ta močan »super serum«, formuliran s hialuronsko kislino 11kDa – našo najmanjšo obliko hialuronske kisline – in lastnim adaptogenim zeliščnim kompleksom, prodre globoko v površinske plasti kože** ter nevtralizira stresne dejavnike, odgovorne za staranje kože, s čimer vidno obnovi kožo.

* Na podlagi klinične študije, izvedene na vzorcu 25 preiskovancev, ki je z metodo odstranjevanja s trakom merila prodiranje celotne formule.

** Plasti rožene plasti.

Did You Know
Did You Know?

Ali ste vedeli?

Did You Know?
Vaša koža je vsak dan v stiku s stresnimi dejavniki, ki lahko vodijo do prezgodnjega staranja kože. Izpostavljenost UV žarkom, onesnaženost in ekstremne temperature, skupaj s tobakom, stresom, pomanjkanjem spanja in prehrano, lahko negativno vplivajo na vašo kožo in povzročijo videz puste polti, suhost, izsušenost, drobne linije in druge znake staranja. Naša formula klinično dokazano* podvoji čvrstost kože** in jo tako zaščiti pred preobremenjenostjo za sijoč in zdrav videz.

* Na podlagi 4-tedenske klinične študije na 58 osebah, testiranih v urbanem in onesnaženem okolju.

** Indeks čvrstosti na podlagi sestavljenega povprečnega rezultata klinično ocenjenih parametrov po 4-tedenski uporabi izdelka v primerjavi z enim tednom uporabe.

SEO Serum PDP Banner
PDP Routine Section

Dokončaj svojo rutino

Odkrijte učinkovite formule za nadgradnjo vaše rutine.
PDP Reviews

Mnenja

Podaj moje mnenje

Delite svoje mnenje z drugimi strankami

Napišite mnenje
Trenutno ni ocen.

Bodite prvi in podajte mnenje o tem izdelku

PDP Slot 1 Section
Sporočilo o orientaciji
Za najboljšo izkušnjo obrnite svojo napravo