Main content
PREGLED 170 LET KIEHL'SA

PREGLED 170 LET KIEHL'SA

V spomin na to posebno leto se vračamo nazaj v čas, da izpostavimo svojo živahno zgodovino. Pridružite se nam, medtem ko praznujemo različna desetletja ter predstavimo našo novo omejeno izdajo Heritage Collection - oda našim priljubljenim formulam od leta 1851.

Začetki lekarne starega sveta

Prvotna lekarna Kiehl je najprej stregla patronom na vogalu 13. ulice in Tretje avenije v New Yorku.

Vstopi John Kiehl

Po izpopolnjevanju svojih trgovskih veščin, ambiciozni lekarniški vajenec John Kiehl kupi lekarno. John Kiehl & Co. začne poslovati pod imenom “Kiehl Pharmacy.”

Prvi Kiehl‘s izdelki

G. Irving Morse, vajenec Johna Kiehla, prevzame posel in razširi ponudbo na celotno lekarniško storitev, ta vključuje čaje, zelišča, tinkture, med in prve izdelke znamke Kiehl, vključno z originalnim mošusnim oljem, ki je naš nabolj znan vonj.

Poskusi, preden kupiš

Irving Morse je za neuradno geslo lekarne postavil "Poskusi, preden kupiš". To načelo prilagojene storitve za stranke skupaj z velikodušnim vzorčenjem ostaja tradicija podjetje Kiehl‘s že več kot 95 let.

Poznajte svoje formule

Kiehl’s postane eno prvih podjetij, ki na svojih etiketah izdelkov s ponosom navaja sestavine ̶ še preden je vlada ZDA odobrila, da strankam pomaga pri bolj informiranih in samozavestnih odločitvah o nakupu.

Aaron Morse razširi znanost

Družinsko podjetje prevzame Aaron Morse, Irvingov sin. Izkušeni kemik oblikuje zgodnjo obliko penicilina ter oskrbuje vlado ZDA s posebno Aloe Vera kremo, ki se uporablja pri opeklinah zaradi sevanja.

Ste vedeli?

Mr. Bonesa, okostje v naravni velikosti, je prvi predstavil g. Morse, da bi kupcem pomagal spoznati njihove tegobe in bolezni. Kot poklon našim farmacevtskim začetkom, Mr. Bonesa še danes najdete v vseh naših trgovinah.

Klasika v nastajanju

Kiehl’s Pharmacy začne uvajati drzne nove izdelke, kot so zeliščni ekstrakt ognjiča, modri adstringentni losjon (ki ga obožuje Andy Warhol), Kiehl‘s balzam za ustnice št. 1 in ultra vlažilec za obraz — vsi so še danes med našimi najbolj prodajanimi izdelki.

Kiehl's v arhivu

Kot priznanje za naš zgodovinski prispevek lekarne, je več kot 103 izdelkov in artefaktov Kiehl‘s vključenih v stalno zbirko Oddelka za medicino in znanost v Nacionalnem muzeju Smithsonian v Washingtonu, DC.

Povezava med Everestom in podjetjem Kiehl‘s

Kiehl‘s sponzorira odpravo Everest ’88, ko plezalci osvajajo Mount Everest — prvi vzpon na vzhodno steno gore brez dodatnega kisika — skupaj s številnimi izdelki Kiehl‘s, ki jih podpirajo na junaški poti.

Ste vedeli?

Aaron Morse je bil pilot ameriškega letalskega korpusa, ki se je občasno pojavil v trgovini Kiehl's v polni letalski opremi. Konec sedemdesetih let je v naši newyorški trgovini razstavil svojo »Eskadriljo Kiehl‘s« kaskaderskih letal. Zavzet motociklist in zbiralec starodobnih koles je svoje modele razstavil v poslovalnici, tako da so patroni lahko uživali ob pogledu na njih. Do danes v trgovinah po vsem svetu ponosno predstavljamo motorna kolesa, s katerimi proslavljamo njegov pustolovski duh.

Vse ostane v družini

Jami Morse Heidegger, Aaronova hči, prevzame družinsko podjetje, ki ga vodi skupaj z možem, smučarjem Klausom Heideggerjem, zmagovalcem svetovnega pokala.

Predstavljamo vam dermatološke rešitveTM

Kiehl's predstavlja dermatološke rešitveTM, zbirko napredne nege za kožo, ki so jo oblikovali kemiki iz podjetja Kiehl‘s (in je bila razvita v sodelovanju s svetovalno skupino vodilnih dermatologov) za reševanje določenih težav s kožo.

Kiehl’s Gives

Za praznovanje 160 let služenja skupnosti, akcija Kiehl’s Gives kupce poučuje o naših globalnih dobrodelnih pobudah.

Dovolite nam, da spremenimo vašo kožo

Naše z naravno navdihnjene in znanstveno dokazane formule so zmogljive, hkrati pa tudi varne, pomagajo izboljšati splošno kakovost kože za vidno bolj zdravo kožo. Izkusite naše personalizirano posvetovanje, da odkrijete izdelke, ki so pravi za vas.
Sporočilo o orientaciji
Za najboljšo izkušnjo obrnite svojo napravo