Main content

Odkrijte resnice in mite o retinolu

Ne glede na to, ali retinol uporabljate prvič ali pa koristi te sestavine za nego kože, ki zavira staranje, uporabljate že nekaj časa, je čas, da spoznate dejstva o retinolu. Odkrijte resnice in mite o retinolu, da se boste naučili zmanjšati njegove stranske učinke, ter boste nadgradili svojo rutino nege kože proti staranju!

Odkrijte našo rešitev za vidne koristi
retinola z minimalnim nelagodjemii

Naš serum z mikro odmerkom dnevnega retinola za obnovo kože je specifično zasnovan za zagotavljanje dnevnega odmerka retinola, tako da lahko začnete uporabljati retinol ter opazite izboljšanje čvrstosti kože in zmanjšanje gub z minimalnim pojavom znakov nelagodja, vključno z vidno rdečico, suhostjo in luščenjem. Formulo je mogoče zlahka uvrstiti v rutino nege kože za vidno obnovitev kože! Naš napredni serum z mikro odmerkom retinola proti gubam je primeren za vse tipe kože, vključno z občutljivo kožo in kožo pri prvih uporabnikih retinola.

Naša formula, ki vsebuje retinol, peptide in ceramide, zagotavlja, da koža prenaša mikro odmerek retinola, tako da se pri uporabi pojavlja minimalno nelagodje.

i Na podlagi potrošniške študije s 135 udeleženci po 12 tednih uporabe

ii Zmanjša vidno rdečico, suhost in luščenje.

Sporočilo o orientaciji
Za najboljšo izkušnjo obrnite svojo napravo