Main content

Poiščite Naše Najboljše Olje Za Obraz Zase

Če želite okrepiti sijaj, poživiti kožo utrujenega videza ali pomiriti in sprostiti težavna področja, vključite olje za obraz v svojo vsakodnevno rutino nege kože. Te mešanice aromatičnih olj pomagajo obnoviti vlago, hkrati pa koži nudijo še druge ciljne koristne učinke. Odkrijte, kako poiskati Kiehl’s naravna olja zase!

Olja za obraz Kiehl’s

Pri Kiehlsu smo razvili olja za obraz, ki so skrbno formulirana za vlaženje kože in hkrati zagotavljajo dodatne koristi. Čeprav je suha koža bolj nagnjena k iskanju dodane vlage, lahko olja za obraz koristijo vsem tipom kože – tudi mastni. Poiščite naše najboljše olje za obraz ali izberite različne formule za jutranjo in večerno uporabo.

Pomirite kožo z zeliščnim oljem za obraz

Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Concentrate

Edinstveno formulirano za vse tipe kože – tudi za mastno, nagnjeno k nepravilnostim in problematično kožo – to pomirjujoče nekomedogeno olje za obraz pomaga vidno ublažiti rdečico, okrepiti kožno pregrado in olajšati občutke nelagodja. Ta zeliščni koncentrat, formuliran s 100-odstotno naravnimi sestavinami*, vključno s konopljinimi semeni in olji zelenega origana, uravnava vlaženje in pomirja kožo.

*Sestavine štejemo za naravne, če po predelavi iz naravnega vira ohranijo več kot 50 % svoje molekularne strukture.

SHOP NOW

Poživite kožo z dnevnim oljem za obraz

Daily Reviving Concentrate

Začnite jutro s poživljajočim oljem za obraz, ki bo pomagalo poživiti pusto in izčrpano kožo. Poleg tega, da okrepi sijaj, ta antioksidativni serum pomaga zaščititi kožo pred prostimi radikali. Lahka formula na osnovi olja iz ingverjeve korenine, sončničnega olja in olja tamanu pomaga koži ohraniti svež in zdrav videz ves dan.

SHOP NOW

Obnovite kožo z nočnim oljem za obraz

Midnight Recovery Concentrate

Preden zaspite, vtrite nekaj kapljic našega priljubljenega nočnega olja za obraz da se bo koža med spanjem lažje obnavljala. Formulirano z eteričnim oljem sivke, oljem dvoletnega svetlina in skvalanom, to obnovitveno olje za obraz pomaga vidno okrepiti sijaj, da bo koža do jutra videti pomlajena.

SHOP NOW
Sporočilo o orientaciji
Za najboljšo izkušnjo obrnite svojo napravo