Main content

Kaj je skvalan in kakšen je njegov vpliv na nego kožo

Če ste odvisni od Kiehlsove kultne klasike, kreme Ultra Facial Cream,ali pa vsak dan zaključite z nekaj kapljicami nege Midnight Recovery Concentrate, ste se morda vprašali o koristih skvalana. Skvalan je značilna sestavina izdelkov Kiehl’s, ki smo jo za formulacijo naših izdelkov za kožo začeli uporabljati že v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja.

Skvalan v izdelkih Kiehl’s

Skvalan smo najprej uporabili v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja v formulah naše vlažilne kreme Ultra Facial Moisturizer za obraz in kreme Creme de Corps za telo. Še preden smo začeli izdelke formulirati s tem botaničnim lipidom, smo v naši stari lekarni v soseski East Village prodajali 100-odstotni skvalan v lekarniških stekleničkah. Na podlagi bogatih izkušenj, ki smo jih pridobili s to sestavino, smo skvalan sčasoma vključili v vse več naših formul.

Skrbna pridelava

Pri Kiehlsu uporabljamo le skvalan iz 100-odstotno rastlinske osnove. Od začetne pridelave do končne formulacije smo razvili obsežne zaščitne ukrepe, s katerimi zagotavljamo uporabo kakovostne sestavine, ki je v celoti pridobljena iz rastlin. Oljke in sladkorni trs so primarni viri skvalana v naših formulah. S skrbnim postopkom pridelave skvalan ekstrahiramo in prečistimo iz stranskih proizvodov, ki nastanejo pri postopkih pridelave oljčnega olja in sladkorja. 

Izdelki za nego kože s skvalanom Kiehl’s

Ultra Facial Cream

Najljubša izbira naših strank po vsem svetu, krema za obraz Ultra Facial Cream, zagotavlja 24-urno vlaženje za vse tipe kože – vključno z občutljivo kožo. Naša formula je prepojena s skvalanom, ki ga pridobivamo iz oljk in za katerega je znano, da pomaga zadrževati vlago v koži. Ta priljubljena vlažilna krema vsebuje tudi ledeniški glikoprotein, ki ga pridobivamo iz mikroorganizmov morskih ledenikov, znanih po svoji sposobnosti, da uspevajo v ekstremnih podnebjih. S svojo izjemno lahko teksturo naša priljubljena krema za obraz gladi in mehča kožo za vidno bolj zdrav videz.

SHOP NOW

Midnight Recovery Concentrate

Prebudite se s kožo mlajšega videza z nočnim oljem za obraz Kiehl’s. Ta obnovitveni eliksir, prepojen s skvalanom, je formuliran tudi z eteričnim oljem sivke in oljem dvoletnega svetlina. S svojim razkošnim vonjem to priljubljeno olje za obraz pomaga obnoviti videz kože čez noč za nahranjeno in bolj sijočo kožo do jutra.

SHOP NOW

Creme de Corps

Bogata in razkošna vlažilna krema za telo Kiehl’s Creme de Corps je klasična formula, ki zgladi in zmehča kožo od glave do pet. Ta s skvalanom prepojeni losjon za telo vsebuje tudi betakaroten, kokosovo maslo in sezamovo olje. Negujte svojo kožo z razvajajočo vlago s tem priljubljenim Kiehlsovim losjonom za telo.

SHOP NOW

Creme de Corps Body Oil

Olje za telo v pršilu, ki ga je navdihnila naša klasična vlažilna krema, neguje kožo, da bo mehka, prožna in gladka. Formula, obogatena s skvalanom, vsebuje tudi olje grozdnih pešk. Z dekadentno aromo vanilje in mandljev to olje za telo pusti kožo žametno mehko.

SHOP NOW

You May Also Like

Sporočilo o orientaciji
Za najboljšo izkušnjo obrnite svojo napravo