Main content

Razstrupljevalne lastnosti amazonske bele gline
za kožo

Amazonsko belo glino, znano tudi kot »čarobna prst«, že stoletja uporabljajo staroselske skupnosti v Amazoniji. Ta razstrupljevalna in prečiščevalna glina je ključna Kiehlsova sestavina, ki jo uporabljamo v naši kolekciji Rare Earth za zmanjševanje por.

Kiehl’s in amazonska bela glina

Našo amazonsko belo glino, ki jo pridobivajo v bližini ustja reke Amazonke v severni Braziliji, zbirajo in z njo pošteno trgujejo lokalne skupnosti. Vzdolž svojega 6400 km dolgega toka reka Amazonka prenaša velike količine usedlin, ki jih odlaga ob ustju, zaradi česar je glina na tem področju še posebej bogata z minerali. Z dolgoletnim partnerstvom z lokalno skupnostjo v Braziliji je Kiehl's zagotovil gospodarsko podporo skupnostim, ki nabirajo našo glino.

Naši izdelki z amazonsko belo glino

Amazonska bela glina je ključna sestavina naše najbolje prodajane maske Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask. Ta priljubljena formula je navdihnila celotno kolekcijo izdelkov za nego kože Rare Earth, ki razstrupljajo kožo in zmanjšujejo pore.

Rare Earth Pore Refining Tonic

Dvofazni tonik za zmanjšanje por, ki pomaga zmanjšati razširjene pore in ublažiti masten lesk. Namažite po čiščenju, da pomagate uravnotežiti, zgladiti in matirati kožo.

DODAJTE V KOŠARICO
Sporočilo o orientaciji
Za najboljšo izkušnjo obrnite svojo napravo