Main content

Ultra Facial Advanced Repair Barrier Cream

Za suho do zelo suho kožo, vključno z občutljivo kožo

Intenzivna zaščitna krema s koloidnimi ovsenimi kosmiči zagotavlja takojšnjo obnovo in pomoč suhi in zelo suhi koži.

Title
Ultra Facial Advanced Repair Barrier Cream

Ultra Facial Advanced Repair Barrier Cream

Intenzivna zaščitna krema s koloidnimi ovsenimi kosmiči zagotavlja takojšnjo obnovo in pomoč suhi in zelo suhi koži.

Stara cena Nova cena 43 €
PDP Find A Store Section
PREIZKUSITE V PRODAJALNI! Rezervirajte svetovanje v prodajlani in si zagotovite personalizirano rutino nege kože. POIŠČITE TRGOVINO
Rezervirajte svetovanje v prodajalni in si zagotovite personalizirano rutino nege kože.
PDP Sections Accordion

Intenzivna zaščitna krema, ki v trenutku ublaži in obnovi suho in občutljivo kožo. Ta močna formula, ki vsebuje koloidne ovsene kosmiče in beta-glukan, je opremljena z našo edinstveno napredno barierno tehnologijo, ki posnema lipidno strukturo kože in pomaga podpirati vlažno pregrado ter vidno zmanjšuje rdečico zaradi izsušenosti. Naša močna krema za zaščitno bariero pomaga blažiti izsušenost kože do 10 površinskih plasti kože globoko in tako podpira obnovo kožne bariere.

Before and After
Did You Know?

Prej in potem

Did You Know?
Naša klinično preizkušena zaščitna krema spremeni suho do zelo suho kožo, ki je lahko posledica različnih vrst zunanjih in notranjih agresorjev. Ta vlažilna krema iz koloidnih ovsenih kosmičev reši kožo, saj jo takoj pomiri, zmanjša vidno rdečico in zagotavlja intenzivno obnovo, od vsakodnevne razdraženosti do občutljivosti.
Did You Know
Did You Know?

Ali ste vedeli?

Did You Know?
Včasih vaša koža potrebuje več kot le dnevno vlažilno kremo. Razmere, kot so poškodbe zaradi sonca, stres, prevelika izpostavljenost ekstremnim vremenskim razmeram, pretirana uporaba aktivnih sestavin in občutljivost kože lahko ogrozijo vašo kožno pregrado. To lahko povzroči večjo izsušenost, nelagodje in povečano reaktivnost kože. Naša krema Ultra Facial Advanced Repair Barrier Cream s koloidnimi ovsenimi kosmiči in beta-glukanom deluje kot intenzivnejša nega, ki okrepi zaščitno bariero, takoj pomiri in zmanjša vidno rdečico ter poskrbi za sproščen in zdrav videz kože.
PDP Routine Section

Dokončaj svojo rutino

Odkrijte učinkovite formule za nadgradnjo vaše rutine.

Straight from the Skin Pros

Več o naši zaščitni kremi vam bo povedal eden izmed Kiehl'sovih strokovnjakov za kožo. V 67 državah imamo več kot 4700 strokovno usposobljenih svetovalcev, ki so predani reševanju vaših težav s kožo.
PDP Reviews

Mnenja

Podaj moje mnenje

Delite svoje mnenje z drugimi strankami

Napišite mnenje
Trenutno ni ocen.

Bodite prvi in podajte mnenje o tem izdelku

PDP Slot 1 Section
Sporočilo o orientaciji
Za najboljšo izkušnjo obrnite svojo napravo