Main content

Super Multi-Corrective Cream

Za vse tipe kože, vključno z občutljivo kožo

Anti-ageing krema z usmerjenim delovanjem na znake staranja, ki v enem izdelku združuje sedem močnih učinkov za vidno bolj gladko, čvrsto in na videz pomlajeno kožo.

Super Multi-Corrective Cream

Super Multi-Corrective Cream

Anti-ageing krema z usmerjenim delovanjem na znake staranja, ki v enem izdelku združuje sedem močnih učinkov za vidno bolj gladko, čvrsto in na videz pomlajeno kožo.

Stara cena Nova cena 87 €
PDP Find A Store Section
PREIZKUSITE V PRODAJALNI! Rezervirajte svetovanje v prodajlani in si zagotovite personalizirano rutino nege kože. POIŠČITE TRGOVINO
Rezervirajte svetovanje v prodajalni in si zagotovite personalizirano rutino nege kože.
PDP Sections Accordion

Vidno privzdignite, učvrstite, zgladite kožo in prečistite teksturo kože, poenotite ton in okrepite sijaj ter izboljšajte občutek prožnosti z našo večnamensko vlažilno kremo. Naša anti-ageing krema deluje na različne potrebe kože, da bi ublažila 7 ključnih vidnih znakov staranja, vključno z drobnimi linijami in gubami, izgubo prožnosti ter neenakomernim tonom in teksturo. Njena formula združuje fitomimetični vitamin A, ProxylaneGX in gobo brezin luknjač za izjemno močan učinek. Ta anti-ageing krema vidno zgladi drobne linije in gube na obrazu ter vratu, izboljša občutek elastičnosti kože, hkrati pa vidno poenoti ton in okrepi sijaj za vidno bolj čvrst, privzdignjen in pomlajen videz.

how it's made better
How it’s made better

• Formulated without: Parabens,
Mineral Oil
and Dye
• Renewable Chaga Mushroom
• Up to 30% recycled plastic
packaging

Did You Know
Did You Know?

Ali ste vedeli?

Did You Know?
Tako kot koža obraza lahko tudi koža na predelu vratu sčasoma izgubi prožnost in čvrstost. Dejavniki, vključno z držanjem glave pod kotom 45 stopinj med gledanjem v zaslon telefona ali računalnika, čemur pravimo tudi sindrom »tehnološkega vratu« ali »besedilnega vratu«, lahko povzročijo nastanek drobnih linij in gub v predelu vratu.
Naša anti-ageing krema je posebej formulirana tako, da usmerjeno deluje na drobne linije in gube na obrazu ter vratu, s čimer pomaga v boju proti vidnim učinkom tehnološkega vratu in drugim znakom staranja. Ob redni uporabi so potrošniki opazili 92-odstotno* vidno izboljšanje stanja na predelu vratu.
* Na podlagi dogovora v okviru 12-tedenske potrošniške študije, v kateri je sodelovalo 53 žensk. Individualni rezultati se lahko razlikujejo.
SEO Banner Routine Anti-Aging
PDP Routine Section

Dokončaj svojo rutino

Odkrijte učinkovite formule za nadgradnjo vaše rutine.
Review Image
Love the smell, the way it makes my skin feel clean and how it clears up any inconsistencies
PDP Slot 1 Section
PDP Reviews

Mnenja

Podaj moje mnenje

Delite svoje mnenje z drugimi strankami

Napišite mnenje
Trenutno ni ocen.

Bodite prvi in podajte mnenje o tem izdelku

Sporočilo o orientaciji
Za najboljšo izkušnjo obrnite svojo napravo