Main content

Kako vidno zmanjšati gube na vratu

Vidni znaki staranja se ne pojavijo le na obrazu, ampak tudi na predelu vratu. Znaki, vključno z vratnimi gubami in izgubo čvrstosti, so posledica notranjega procesa staranja kože. Ponujamo nekaj tretmajev in nasvetov proti staranju kože vratu, ki vam bodo pomagali zmanjšati vidne gube na vratu, ki so posledica staranja ali tehnološkega vratu, učvrstiti kožo ter povečati prožnost.

Ciljno vplivajte na vratne gube in tehnološki vrat z našo učinkovito anti-aging kremo

Naša krema Super Multi-Corrective Cream je posebej oblikovana za zagotavljanje 7 učinkov v enem izdelku. Formula anti-aging kreme vidno privzdigne, učvrsti in zgladi kožo, prečisti njeno teksturo, poenoti polt in poveča sijaj ter občutek prožnosti za boj proti znakom staranja na obrazu ter drobnim linijam in gubam na vratu. Ker vse več časa porabimo za digitalne naprave, naša formula usmerjeno deluje na vratne gube, ki so posledica tehnološkega vratu. Klinično je dokazano, da so potrošniki ob neprekinjeni uporabi opazili kar 92-odstotno* vidno izboljšanje v predelu vratu.

Tri ključne sestavine naše formule pomagajo vidno zmanjšati znake staranja kože:

Fitomimetični vitamin A
Ta botanična sestavina pomaga vidno zmanjšati gube in obnavlja površino kože za bolj prefinjeno in gladko kožo.

ProxylaneGX
ProxylaneGX je patentirana anti-aging molekula, ki pomaga obnoviti prožnost kože, da bo videti bolj čvrsta.

Brezin luknjač
Zaradi številnih potencialnih koristi brezin luknjač imenujemo tudi »super goba«. V naši formuli pomaga poenotiti tonus kože in okrepiti sijaj za bolj prečiščeno polt zdravega videza.

Te sestavine, združene v naši učinkoviti formuli, s številnimi koristmi pomagajo v boju proti tehnološkemu vratu in drugim znakom staranja na predelu obraza in vratu za bolj gladko in čvrsto kožo zdravega videza.

* Na podlagi dogovora v okviru 12-tedenske potrošniške študije, v kateri je sodelovalo 53 žensk. Individualni rezultati se lahko razlikujejo.

I Meeker, Mary. »Internet Trends 2019 Report.« Bond. Dostopno 2. julija 2020.
II »Tech Neck: the Health Epidemic of the Tech Era.« American Posture Institute. Dostopno 2. julija 2020.
III Greenhalgh, Tom. »How to Prevent Tech Neck in 8 Steps.« Rheumatology Advisor. Dostopno 2. julija 2020.
IV Mango, Alison. »7 Genius Ways to Prevent Wrinkles While You Sleep.« Health. Dostopno 2. julija 2020.

Sporočilo o orientaciji
Za najboljšo izkušnjo obrnite svojo napravo