Main content

How to treat
dark spots & discolorations

Se sprašujete, kako učinkovito zmanjšati temne madeže na svojem obrazu, prsih ali rokah? Preberite več o vzrokih temnih madežev in spremembah barve kože in kako lahko vidno zmanjšate obstoječe madeže ter hkrati preprečite nastanek novih.

Kiehl’sovi najboljši izdelki za temne madeže

Za optimalno čistočo kože preizkusite formule iz Kiehl’sove kolekcije Dermatologist Solutions™ Clearly Corrective™, ki bodo vidno posvetlili kožo.

Dosezite enakomeren ton kože s korektorjem za temne madeže

Rešitev za temne madeže Clearly Corrective™

Pri težavah kože, kot so temni madeži in spremembe barve, je koncentriran serum osnovni korak vaše rutine. Naš serum za temne madeže, ustvarjen z aktiviranim C vitaminom, izvlečkom bele breze in potonike, klinično dokazano* pomaga vidno zmanjšati temne madeže, povečati čistost, izenačiti ton kože in celo zmanjšati videz madežev zaradi aken. Za optimalno čisto kožo ga nanesite zjutraj in zvečer.

*Na podlagi 12-tedenske klinične študije s 17 ženskami z vsemi tipi kože z blagim do zmerno resnim stanjem, vključno s postvnetno hiperpigmentacijo.

KUPITE ZDAJ

Odpravite spremembo barve kože z masko za obraz za temne madeže

Clearly Corrective™ Clarity Booster Hydration Mask

V samo 15 minutah lahko povečate čistost kože z našo masko za posvetlitev obraza za temne madeže. Ta maska, ustvarjena z enako koncentracijo ključnih sestavin za posvetlitev kože kot v rešitvi za temne madeže Clearly Corrective™, z redno uporabo pomaga vidno zmanjšati temne madeže in spremembo barve kože.

KUPITE ZDAJ

I»How to fade dark spots in skin of color.« American Academy of Dermatology Association.
IIVashi, N.A. and R.V. Kundu. »Facial hyperpigmentation: causes and treatment.« British Journal of Dermatology. (2013).
IIIHollinger, Jasmine C., MD, Angra, Kunal, MD, and Rebat M. Halter, MD. »Are Natural Ingredients Effective in the Management of Hyperpigmentation? A Systematic Review.« The Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology. (2018): 11(2): 28–37.

Sporočilo o orientaciji
Za najboljšo izkušnjo obrnite svojo napravo