Main content

Kako preprečiti in zmanjšati zabuhlost oči

Ne glede na to, ali se občasno zbudite z utrujenimi očmi ali pa se spopadate z vztrajno zabuhlostjo, naučite se nege zabuhlih oči, ki pomaga zagotoviti bolj gladek predel okoli oči. To pogosto težavo s kožo povzročajo številni dejavniki, toda obstajajo tehnike in nege, ki pomagajo vidno zmanjšati zabuhlost oči in zagotoviti spočit in svež videz.

Katere so najboljše nege in kreme za zabuhle oči?

Če želite vidno zmanjšati zabuhlost oči, zjutraj in zvečer uporabite očesni serum ali kremo, ki bo zgladila in zmanjšala zabuhlost v predelu okoli oči. Ker so veke še posebej nežne, je pomembno, da uporabljate izdelke, namenjene posebej očem.

Posvetlite in popravite z močnim serumom za oči z vitaminom C

Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum

Ta učinkovit očesni serum z vitaminom C, izdelan iz 10-% čistega vitamina C, kompleksa treh peptidov in hialuronske kisline, klinično dokazano* pomaga vidno zmanjšati tanke linije, račje tačke, temne kolobarje in zabuhlost oči.

*Klinična ocena je bila izdelana na podlagi testiranja v 8-tedenski študiji.

KUPITE ZDAJ

Zgladite, posvetlite in zmanjšajte zabuhlost z močno kremo za oči proti staranju

Youth Dose Eye Treatment

Takoj zgladite in posvetlite predel okoli oči z našo močno kremo proti staranju s proretinolom, vitaminom C in izvlečkom grozdnih pešk. Ta učinkovita formula takoj zgladi in posvetli predel pod očmi ter sčasoma vidno zmanjša zabuhlost oči, temne kolobarje in tanke linije.

KUPITE ZDAJ

Nahranite oči z nočno kremo za oči

Midnight Recovery Eye

Namažite se z nočno očesno kremo in se zjutraj zbudite z mlajšimi očmi. Ta formula za obnovo, obogatena z eteričnim oljem sivke, večernega jegliča in bodeče lobodike pomaga obnoviti predel okoli oči za bolj gladek in svež videz.

KUPITE ZDAJ

Utrujene oči poživite z
moško kremo za oči

Gorivo za oči

Ne glede na to, ali ste celo noč prebedeli ali pa se borite z vztrajno zabuhlostjo, je ta lahka očesna krema posebej zasnovana za moško kožo. Ta tretma, obogaten s kofeinom in vitaminom B3, takoj ohladi in osveži ter pomaga sčasoma zmanjšati videz temnih kolobarjev in zabuhlih oči.

KUPITE ZDAJ

Osvežite oči na poti
s formulo za zmanjšanje zabuhlosti oči

Obrazno gorivo za zmanjšanje zabuhlosti oči

Hitro osvežite utrujene oči s hladilno formulo v stiku za oči. Formula, obogatena z izvlečkom hibiskusa in kofeina, se razmaže s takojšnjim učinkom hlajenja. Je posebej zasnovana za moške in pomaga poživiti kožo okoli oči ter vidno zmanjšati zabuhlost oči za svež videz.

KUPITE ZDAJ

I Amnaukit, Thanaporn & Maneeunan, Duangkhae & Bonme, Prapaporn. »Evaluation of Caffeine Gels on Physicochemical Characteristics and In Vivo Efficacy in Reducing Puffy Eyes.« Journal of Applied Pharmaceutical Science. (2010). 56−59.
II Pilkington, Belden, Miller. »The Tricky Tear Trough, A Review of Topical Cosmeceuticals for Periobital Skin Rejuvenation.« The Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology. (2015) Sep; 8(9) 39−47.
III Feintuch. »What Causes Puffy Eyes?« National Women’s Health Resource, Inc. (2019).

Sporočilo o orientaciji
Za najboljšo izkušnjo obrnite svojo napravo