Main content

Večerna rutina nege kože

Pomen lepotnega spanca ni le mit. Medtem ko spite, se koža aktivno obnavlja od dejavnikov in poškodb, ki jim je bila izpostavljena čez dan. Preberite več o pomenu dovolj dolgega spanja za obnovo kože ter kako lahko večerna rutina nege kože s formulami, kot je naš priljubljeni koncentrat za nočno poživitev Midnight Recovery Concentrate, deluje skupaj z nočno aktivnostjo vaše kože.

Cirkadiani ritem kože

Koža vsak dan sledi določenemu cirkadianemu ritmu, ne glede na to, ali je suha, mastna ali občutljiva. Cirkadiani ritmi vključujejo fizične, mentalne in vedenjske spremembe, ki sledijo dnevnemu ciklu, ter se v prvi vrsti odzivajo na svetlobo in temo. V sklopu cirkadianega ritma se koža skozi dan aktivno zaščiti pred okoljskimi dejavniki. Ponoči koža aktivno obnavlja poškodbe, ki so nastale čez dan.

Magična polnočna ura

Ponoči se odvijajo številne kožne funkcije, vrhunec dogajanja pa je ob polnoči. Med to polnočno uro obnove koža doživi povečano delovanje in je lahko bolj dovzetna, kar pomeni, da je nočni čas idealen za nanos izdelkov za nego kože. Uporaba formul, ki pomagajo pri obnovi kože čez noč, prispeva k jutranjemu razkritju bolj svežega in mladostnega videza kože.

Nočna potreba po hidraciji

V tem obdobju okrevanja in obnove koža doživi povečano izgubo vode, zaradi česar je ključnega pomena, da zvečer nanesete vlažilno olje ali nočno kremo, ki ujame in zadrži vlago. Kožo razvajajte z bogatim balzamom ali vlažilnim serumom oziroma obraznim oljem, ki bo koži med spanjem zagotovil vlaženje.

Kiehl'sov vodnik po nočni negi kože

Nahranite kožo med nočnim procesom obnove z našo rutino za večerno nego kože. Poleg dovolj lepotnega spanja ustvari prijetno izkušnjo tudi večerna nega kože z izdelki, zasnovanimi za obnovo kože.

Odstranjevanje ličil z oljnim čistilcem

Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil

Odstranjevanje ličil, umazanije in olja pred spanjem je ključni korak pri večerni negi kože. Po dolgem dnevu na suho kožo nanesite oljni čistilec za odstranjevanje ličil ter ga zmešajte z vodo, da raztopite nečistoče. Naše čistilno olje, zasnovano z botaničnimi olji, kot sta eterično olje sivke in olje večernega jegliča, ima tudi razkošno aromo, ki bo pomirila vaša čutila, medtem ko boste raztopili svoj dan.

 • Raztopite umazanijo, maščobo, nečistoče in ličila brez pretiranega sušenja.
 • Pusti občutek obnovljene, mehke in pomirjene kože.
 • Kožo pripravi na nočne tretmaje.
 • Nekomedogeno in primerno za vse tipe kože, vključno z mastno ter občutljivo kožo.
KUPITE ZDAJ

Vidno obnovite predel okoli oči z nočno kremo za oči

Midnight Recovery Eye

Na očeh se pogosto pokažejo prvi znaki utrujenosti ali staranja, zato je uporaba nočne kreme za oči nujna. Utrujene oči negujte z našo nočno kremo za temne kolobarje in zabuhlost. Naša nočna krema za oči je obogatena z mešanico botaničnih olj ter izvlečkom bodeče lobodike. Zbudite se z osveženimi in bolj mladostnimi očmi.

 • Učvrsti in obnovi predel okoli oči
 • Vidno zmanjša temne kolobarje in zabuhlost oči
 • Neguje predel pod očmi in vzdolž orbitalne kosti
KUPITE ZDAJ

Napadite gube in povečajte sijaj s serumom z vitaminom C

Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate

Kot del svoje večerne rutine nanesite močan serum z vitaminom C, ki zgladi teksturo kože in poveča sijaj. Naš močan koncentrat, zasnovan z 10,5 % čistega vitamina C in 2 % askorbil glukozida ter hialuronske kisline, vidno zmanjša gube in zgladi teksturo kože.

 • Vidno zmanjša tanke linije in gube.
 • Zgladi teksturo kože in poveča sijaj.
 • Vidno zmanjša globoke gube, marionetne linije in gube na čelu.
KUPITE ZDAJ

Obnovite kožo z nočnim oljem za obraz.

Midnight Recovery Concentrate

Preden zdrsnete v spanec, kožo razvajajte z 2−3 kapljicami našega priljubljenega nočnega olja za obraz, ki pomaga obnoviti kožo čez noč. Naš učinkovit koncentrat, ki je obogaten z razkošno mešanico botaničnih olj, se hitro vpije in tako do jutra zgladi teksturo ter poveča sijaj.

 • Vidno učvrsti in zgladi kožo.
 • Vidno obnovi kožo čez noč za bolj sijočo kožo v samo eni noči.
 • Se zlahka vpije ter pusti mehko in navlaženo kožo.
KUPITE ZDAJ

Učvrstite kožo z nočno masko za obraz.

Ginger Leaf & Hibiscus Firming Mask

V zadnjem koraku večerne rutine nege kože nanesite našo razkošno nočno žametno masko za obraz ter takoj občutite večjo čvrstost kože. Naša učvrstitvena maska za obraz, zasnovana z izvlečkom hibiskusovih semen in listi ingverja, zmanjša videz tankih linij za vidno bolj gladko kožo. Za videz bolj gladke kože namesto vlažilne kreme 5-krat tedensko uporabite nočno masko.

 • Učvrsti in zgladi kožo, medtem ko spite.
 • Se vpije v kožo z žametno teksturo.
 • Z neprekinjeno uporabo sčasoma zmanjša videz tankih linij.
KUPITE ZDAJ

Morda vam bo všeč tudi

Sporočilo o orientaciji
Za najboljšo izkušnjo obrnite svojo napravo