Main content

Odkrijte hranilno moč z avokadom
bogatega
vlaženja

Olje in izvleček avokada, ki ju pridobivamo iz priljubljenega sadeža avokada, sta hranljivi sestavini, ki mehčata kožo, zato ju pri Kiehlsu uporabljamo v nekaterih naših najbolj priljubljenih formulah.

Prednosti avokada za kožo

Avokadovo olje in izvlečki so bogati z maščobnimi kislinami in vitaminom E, za katere je znano, da regenerirajo kožo. V formulah izdelkov za nego kože sta avokadovo olje in izvleček avokada znana po tem, da negujeta, mehčata in vlažita kožo. Zvesti koreninam naše skupnosti, avokado pridobivamo na skrben način in nikoli iz okoljsko občutljivih regij, kjer prihaja do krčenja gozdov.

Avokadovo olje

Avokadovo olje z bogato in mehčalno teksturo ima uravnoteženo vsebnost lipidov, vključno z esencialnimi omega maščobnimi kislinami. To olje, ki ga stiskamo iz plodov avokada in nato popolnoma rafiniramo, ima bister, rumenozelen videz.

Izvleček avokada

Ta koncentrirani izvleček, ki ga pridobivamo iz pulpe sadeža avokada, gre skozi temeljit postopek filtracije in mešanja, ki zagotavlja kakovost. Hranljivi koncentrat je bogat z maščobnimi kislinami ter vitaminoma E in B.

Izdelki za nego kože Kiehl’s
z avokadom

Zaradi svojih hranljivih in vlažilnih lastnosti je avokado postal ključna sestavina naše najbolje prodajane kreme za področje okoli oči,
Creamy Eye Treatment with Avocado. Navdihnjeni s to priljubljeno formulo, so naši kemiki razvili masko
Avocado Nourishing Hydration Mask.

Navlažite oči s
kremo za področje okoli oči z avokadom

Privoščite svojim očem sunek vlaženja z našo vlažilno kremo za področje okoli oči z avokadom. Formulirana z avokadovim oljem, beta-karotenom in karitejevim maslom, ta kremna formula zagotavlja bogato vlaženje predela okoli oči.

DODAJTE V KOŠARICO

Nahranite kožo z
masko za obraz z avokadom

Privoščite si kremno vlaženje, ki ga zagotavlja maska za obraz z avokadom, da nahranite in zmehčate kožo. Z bogato teksturo, ki jo je navdihnil svež, zrel avokado, ta vlažilna maska pomaga zatesniti vlago za občutno prožno in nahranjeno kožo.

DODAJTE V KOŠARICO
Sporočilo o orientaciji
Za najboljšo izkušnjo obrnite svojo napravo