Videti je, da niste v Slovenija.

Cene in plačilo so prikazane v EUR. Stroški mednarodnega pošiljanja temeljijo na vaših izdelkih, načinu dostave in namembnem kraju.

Main content

Super Multi-Corrective Cream -

Anti-ageing krema z usmerjenim delovanjem na znake staranja, ki v enem izdelku združuje sedem močnih učinkov za vidno bolj gladko, čvrsto in na videz pomlajeno kožo.

Super Multi-Corrective Cream -

Super Multi-Corrective Cream -

Anti-ageing krema z usmerjenim delovanjem na znake staranja, ki v enem izdelku združuje sedem močnih učinkov za vidno bolj gladko, čvrsto in na videz pomlajeno kožo.

Stara cena 69 € Nova cena 55.2 €
Izberite Velikost
PREIZKUSITE V PRODAJALNI! Rezervirajte svetovanje v prodajlani in si zagotovite personalizirano rutino nege kože. Find a Store
Rezervirajte svetovanje v prodajlani in si zagotovite personalizirano rutino nege kože.

Opis

Vidno privzdignite, učvrstite, zgladite kožo in prečistite teksturo kože, poenotite ton in okrepite sijaj ter izboljšajte občutek prožnosti z našo večnamensko vlažilno kremo. Naša anti-ageing krema deluje na različne potrebe kože, da bi ublažila 7 ključnih vidnih znakov staranja, vključno z drobnimi linijami in gubami, izgubo prožnosti ter neenakomernim tonom in teksturo. Njena formula združuje fitomimetični vitamin A, ProxylaneGX in gobo brezin luknjač za izjemno močan učinek. Ta anti-ageing krema vidno zgladi drobne linije in gube na obrazu ter vratu, izboljša občutek elastičnosti kože, hkrati pa vidno poenoti ton in okrepi sijaj za vidno bolj čvrst, privzdignjen in pomlajen videz.

Prednosti izdelka

  • Vidno privzdigne, zgladi, učvrsti in prečisti teksturo kože, poenoti ton kože, okrepi sijaj in izboljša občutek prožnosti kože za pomlajen videz
  • S pristopom, usmerjenim na različne potrebe kože, vidno zmanjša ključne znake staranja, kar je potrdilo 96 % potrošnikov, ki je sčasoma opazilo vidne anti-ageing rezultate
  • Usmerjeno deluje na ključne vidne znake staranja, vključno z drobnimi linijami in gubami na obrazu ter vratu, izgubo čvrstosti, neenakomerim tonom kože in pusto poltjo
  • Za vse tipe kože, vključno z občutljivo kožo

Ključne sestavine

Kako uporabiti

  • Anti-ageing kremo enakomerno nanesite na očiščeno kožo ter vmasirajte v predel obraza in vratu.
  • Lahko se uporablja tako podnevi kot ponoči.
About Marylou Faure

Sanjska dežela obdarovanja

About Marylou Faure
Ob praznovanju 170. letnice skupnosti Kiehl‘s omejena izdaja embalaže, ki jo je za to priložnost ustvarila umetnica Marylou Faure, spreminja mesto New York v magično deželo sanj, polno raznovrstnih in edinstvenih likov. Pridružite se nam pri jubileju in praznujte čas obdarovanja tako, da obdarite svoje prijatelje, družino in vse ljudi na svojem letošnjem seznamu. Z našim vodičem daril za nakup formul, ki jih bodo vzljubili, saj so skrbno izbrane prav za njih, boste ustvarili pravo sanjsko deželo obdarovanja.

 

O umetnici

About Marylou Faure
V podjetju Kiehl‘s z navdušenjem podpiramo umetnost in širšo umetniško skupnost. Tako vsako leto sodelujemo z drugim umetnikom pri ustvarjanju edinstvene in enkratne podobe našega adventnega koledarja. Letos smo se povezali s francosko ilustratorko in umetnico Marylou Faure, ki je specialistka za oblikovanje likov. Njene živahne ilustracije dajejo našemu koledarju 2021 igrivo, drzno podobo in zagotavljajo popolno ozadje za bučno praznično vzdušje z izdelki Kiehl‘s. Kamor koli ga boste postavili, bo ta drzen in živahen koledar zagotovo pritegnil pozornost vseh oči.

Boljša prihodnost

Zvesti poslanstvu naše ustanovne družine stremimo k izboljšanju kakovosti skupnosti, ki ji služimo, z zmanjševanjem
vpliva na okolje, odgovornim oblikovanjem formulacij in podpiranjem dobrodelnih ciljev. Ta formula je izdelana z:
1. koristni učinek izdelka
2. koristni učinek izdelka
3. koristni učinek izdelka
4. koristni učinek izdelka
Sporočilo o orientaciji
Za najboljšo izkušnjo obrnite svojo napravo