Videti je, da niste v Slovenija.

Cene in plačilo so prikazane v EUR. Stroški mednarodnega pošiljanja temeljijo na vaših izdelkih, načinu dostave in namembnem kraju.

Main content

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

Za vse tipe kože, vključno z občutljivo kožo.

Močan serum proti gubam z retinolom vidno zmanjša gube, učvrsti kožo in preoblikuje teksturo kože za vidno obnovo kože z minimalnim nelagodjem.

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

Močan serum proti gubam z retinolom vidno zmanjša gube, učvrsti kožo in preoblikuje teksturo kože za vidno obnovo kože z minimalnim nelagodjem.

Stara cena 55 € Nova cena 44 €
Izberite Velikost
PREIZKUSITE V PRODAJALNI! Rezervirajte svetovanje v prodajlani in si zagotovite personalizirano rutino nege kože. Find a Store
Rezervirajte svetovanje v prodajlani in si zagotovite personalizirano rutino nege kože.

Opis

Naš učinkovit serum proti gubam z retinolom zagotavlja vidno obnovo mladostnega videza kože v dnevnem mikro odmerku. Natančna formula našega seruma proti staranju z retinolom, ki je v postopku patentiranja, vključuje dnevni odmerek čistega retinola, ki vidno zmanjša gube, preoblikuje teksturo’ kože in učvrsti kožo za izkoristek retinola z minimalnim nelagodjem.* Naš zmogljiv serum z mikro odmerkom vključuje kombinacijo čistega retinola, peptida in ceramidov, ki sočasno spodbujajo izmenjavo celic na površini kože, krepijo bariero kože in izboljšajo učinke retinola ter vidno obnovijo kožo za mladosten videz.

*Zmanjša vidno rdečico, suhost in luščenje.

Prednosti izdelka

 • Natančno zasnovan za dnevni odmerek čistega retinola za vidne rezultate z minimalnim pojavom znakov nelagodja, kot so rdečica, suhost in luščenje.
 • Serum s peptidom in ceramidi spodbuja toleranco kože na čisti retinol. 
  90 % udeležencev, tudi uporabnikov, ki retinol uporabljajo prvič, se strinja, da na koži ne občutijo nelagodja. 94 % udeležencev se strinja, da je tekstura videti preoblikovana.*
 • 100 % udeležencem kliničnega ocenjevanja** so se zmanjšale gube, 90 % udeležencem pa se je izboljšala čvrstost kože.
 • Enostavno ga je vključiti v rutino za nego kože, saj je primeren za uporabo podnevi ali ponoči.
 • Za vse tipe kože, vključno z uporabniki, ki retinol uporabljajo prvič, in uporabnike z občutljivo kožo.

  *Na podlagi potrošniške študije po 12 tednih uporabe.

  **Rezultati na podlagi strokovne ocene v kliničnem testiranju pri udeležencih z izboljšavami po 12 tednih uporabe.

Ključne sestavine

Kako uporabiti?

Kdaj uporabljati? 

Naš serum proti gubam z retinolom je natančno zasnovan za uporabo zjutraj ali zvečer. Dopolnite svojo rutino za nego kože s tem močnim izdelkom proti staranju ter ga nanesite po čiščenju in pred nanosom kreme za vidno obnovljen mladosten videz kože.

 

Prej in potem

Before and after
Naša formula z retinolom, ki je nežna do kože, vidno zmanjša gube, učvrsti kožo in preoblikuje teksturo kože za vidno obnovo kože z minimalnim nelagodjem*:

 

100% udeležencem so se zmanjšale gube**

90% udeležencem se je izboljšala čvrstost**

94% udeležencev se strinja, da se jim je tekstura preoblikovala***

 

*Zmanjša vidno rdečico, suhost in luščenje.

**Rezultati na podlagi strokovne ocene v kliničnem testiranju pri udeležencih z izboljšavami po 12 tednih uporabe.

***Na podlagi potrošniške študije po 12 tednih uporabe.

Znebite se nelagodja zaradi retinola

Naš serum z retinolom je strokovno odmerjen v idealen dnevni odmerek, ki je nežen do kože in zagotavlja vidne rezultate z minimalnim pojavom znakov, kot so rdečica, suhost in luščenje.

 

*V 12-tedenski študiji. Zmanjša vidno rdečico, suhost in luščenje.

Did You Know?

Ste vedeli?

Did You Know?
Čisti retinol je učinkovita sestavina za nego kože proti staranju, ki pripomore k hitrejšemu nastanku in pojavu več svežih in novih celic na površini kože. Pri tem čisti retinol pomaga vidno obnoviti kožo za zdrav videz, hkrati pa zagotavlja koristi proti staranju kože ter kožo vidno gladi in učvrsti za mladostnejši videz, ki ga opazite. Prav zato je čisti retinol obvezna sestavina proti staranju, ki jo priporočajo dermatologi in strokovnjaki za nego kože!

Natančna formula za učinkovitost

Naš serum proti gubam, ki je v postopku patentiranja, je bil natančno zasnovan z dnevno mešanico čistega retinola, peptidov in ceramidov za vidne rezultate ob minimalnem nelagodju za kožo.* Čisti retinol v naši formuli deluje v sinergiji s peptidi in ceramidi ter enakomerno pospešuje izmenjavo celic na površini kože in krepi bariero kože, da je koža pripravljena na vse koristi retinola.

Uporabite mikro odmerek za vidne rezultate proti staranju

Naša formula z dnevnim odmerkom čistega retinola se enostavno vključi v rutino za nego kože in zagotavlja vidne rezultate proti staranju z minimalnim pojavom znakov nelagodja.*90 % uporabnikov se strinja, **da med uporabo na koži ne občutijo nelagodja!

*V 12-tedenski študiji. Zmanjša vidno rdečico, suhost in luščenje.

**Na podlagi potrošniške študije s 135 udeleženci po 12 tednih uporabe

Dokončaj svojo rutino

Odkrijte učinkovite formule za nadgradnjo vaše rutine.

Mnenja (12)

Napišite mnenje
5.00

Mivel évek óta tretinoint használok nem reméltem különösebb hatást egy retinol szérumtól. Kellemesen csalódtam. Szazalékos arányban nincs ugyan feltüntetve a retinol tartalma viszont a szérum igen erős, kicsit bizsergető érzés felkenés után. Negatív reakciók nem voltak, ugyan hidratálót használtam de nem éreztem feltétlen szükségét mivel a szérum nagyon jól hidratál.

Kellemes használat, egységesebb, üde bőr, nagyon elégedett vagyok vele, biztos, hogy a továbbiakban is használni fogom.

RETINOL SIDE EFFECTS : FACT OR FICTION

Discover the anti-aging benefits and uses of Retinol LEARN MORE

Sporočilo o orientaciji
Za najboljšo izkušnjo obrnite svojo napravo