Main content

OBNOVITEV MISIJE DRUŽBE KIEHL‘S

Zavezani smo zdravju kože in dobremu počutju sveta.
Čeprav se naš namen ni nikoli spremenil, moramo zaradi izzivov,
s katerimi se soočajo podjetja in družba, znova razmisliti o vsakem vidiku naše družbe, da bi bili viri in
materiali ustrezni dlje časa.

NAŠE POSLANSTVO V TEKU

Družba Kiehl‘s je bila ustanovljena leta 1851 in skupaj stremimo k bolj zdravemu planetu za prihodnje generacije.
Začrtali smo svojo pot naprej, da bi posamezne cilje dosegli do leta 2030.

OBNOVITEV VIROV

100 % izdelkov želimo oblikovati z bogatimi, obnovljivimi viri s pomočjo iskanja virov in proizvodnih postopkov, ki pomagajo ohranjati vire, zmanjšati odpadke in zagotavljati, da so ključni naravni viri obnovljeni, zdravi in v porastu.

ZMANJŠANJE ODPADKOV

Naš cilj je pustiti plastiko za enkratno uporabo v preteklosti, in sicer tako, da bi 100 % formul pakirali v plastenke ali kozarčke, ki jih lahko znova uporabite, napolnite ali pa so ustvarjeni iz recikliranih materialov, hkrati pa želimo strankam olajšati odstranjevanje čez 15 milijonov več pakiranj.

OPOLNOMOČENJE SKUPNOSTI

Vedno smo se zavedali, da se veliko začne z majhnim: globalno skupnost navdihujemo za ukrepanje, tako da spodbujamo skupnostne storitve in zagotavljamo izobrazbo, osredotočeno na trajnostni razvoj.

KAJ JE »KROŽNOST«?

Danes izdelke ustvarjamo linearno. Vzamemo materiale in vire, ustvarimo izdelke in jih sčasoma odvržemo kot odpadke.

V krožnem gospodarstvu posnemamo naravni potek, tako da se osredotočamo na to, kako uporabimo vire in izdelamo izdelke, ter imamo načrt za materiale in embalažo po uporabi in s tem pomagamo ustaviti ustvarjanje odpadkov.

KAJ TO POMENI ZA
DRUŽBO KIEHL‘S?

Pri družbi Kiehl‘s to pomeni, da iščemo obnovljive in bogate sestavine, formuliramo z zeleno kemijo, uporabljamo obnovljene in reciklirane materiale v embalaži in trgovinah, proizvodnjo poganjamo z obnovljivo energijo in zaprtim krožnim vodnim sistemom. Prav tako se razvijamo z uvajanjem izdelkov in embalaže, ki jih lahko napolnite in so narejeni iz manj materialov, ter recikliranjem praznih plastenk in kozarčkov, ki jih predelamo v materiale za prihodnost.


Čeprav naša misija še zdaleč ni končana, vsak dan odkrivamo nove načine za izboljšavo ter ostajamo zavezani k zapiranju kroga za zdravje našega planeta.

ODKRIVANJE NAŠIH IZDELKOV EKO

Pridobite okolju prijazen izbor


Sporočilo o orientaciji
Za najboljšo izkušnjo obrnite svojo napravo