Videti je, da niste v Slovenija.

Cene in plačilo so prikazane v EUR. Stroški mednarodnega pošiljanja temeljijo na vaših izdelkih, načinu dostave in namembnem kraju.

Main content

Kiehl’s Welcome Kit for Skincare Experts

Za vse tipe kože, vključno z občutljivo kožo

Komplet dobrodošlice z močnimi formulami za popoln uvod v nego kože proti staranju.

Kiehl’s Welcome Kit for Skincare Experts

Kiehl’s Welcome Kit for Skincare Experts

Komplet dobrodošlice z močnimi formulami za popoln uvod v nego kože proti staranju.

45 €
Izberite Velikost
PREIZKUSITE V PRODAJALNI! Rezervirajte svetovanje v prodajlani in si zagotovite personalizirano rutino nege kože. Find a Store
Rezervirajte svetovanje v prodajlani in si zagotovite personalizirano rutino nege kože.

Opis

Dobrodošli v Kiehl'sovem svetu! Z našimi učinkovitimi formulami za nego kože proti staranju razkrijte mlajši videz kože. Ta komplet vsebuje vse, kar potrebujete, da bo koža v tem prazničnem obdobju videti čvrsta in gladka! Od temnih kolobarjev do tankih linij, naše najboljše formule proti staranju vsebujejo vse, kar potrebujete.

Komplet vsebuje

 • Vključuje dve formuli polne velikosti in tri deluxe formule.
 • CALENDULA HERBAL-EXTRACT TONER, 75 ml
 • RETINOL SKIN-RENEWING DAILY MICRO-DOSE SERUM, 10 ml
 • POWERFUL-STRENGTH LINE-REDUCING & DARK CIRCLE-DIMINISHING VITAMIN C EYE SERUM, 3ml
 • CLEARLY CORRECTIVE DARK SPOT SOLUTION, 15ml
 • SUPER MULTI-CORRECTIVE CREAM, 7ml
 • Ključne sestavine

  Boljša prihodnost

  Zvesti poslanstvu naše ustanovne družine stremimo k izboljšanju kakovosti skupnosti, ki ji služimo, z zmanjševanjem
  vpliva na okolje, odgovornim oblikovanjem formulacij in podpiranjem dobrodelnih ciljev. Ta formula je izdelana z:
  1. koristni učinek izdelka
  2. koristni učinek izdelka
  3. koristni učinek izdelka
  4. koristni učinek izdelka

  How to Use

  • TONIZIRAJTE z našim tonikom Calendula Herbal-Extract Toner. Po čiščenju kože sterilno bombažno blazinico navlažite s tonikom. Nanesite na kožo na težavnih predelih obraza. Izogibajte se predelu okrog oči. Nanesite zjutraj ali zvečer.
  • TEKSTURO KOŽE OBNOVITE z našim serumom Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum. Serum proti gubam z retinolom nanesite na celoten obraz, pri tem pa se izogibajte predelu okoli oči. Uporabljate ga lahko zjutraj ali zvečer.
  • SOOČITE SE S TEMNIMI MADEŽI z našim izdelkom Clearly Corrective Dark Spot Solution. Nanesite zjutraj in zvečer pred nanosom vlažilnega sredstva. Uporabite ga lahko na madežih ali celotnem obrazu. Prav tako ga lahko uporabite za odpravljanje vidnih razbarvanj na rokah, vratu in prsih. Za optimalne rezultate nanesite dnevno kremo za sončenje.
  • OČI RAZVAJAJTE z našim serumom Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum. Nežno vtrite in razmažite pod očmi vzdolž suborbitalne kosti. Očesno kremo proti temnim kolobarjem uporabite vsako jutro in večer. Pazite, da ne pride v stik z očmi. Če pride do stika, temeljito sperite z vodo.
  • NAVLAŽITE z našo kremo Super Multi-Corrective Cream. Enakomerno nanesite na čisto kožo in vtrite v obraz. Kremo lahko uporabljate zjutraj in zvečer.

  What's Inside

  • Deluxe Super Multi-Corrective Cream
  • Deluxe Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum
  • Deluxe Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum
  • Full-Size Clearly Corrective Dark Spot Solution
  • Full-Size Calendula Herbal-Extract Toner

   

  O umetnici

  About Marylou Faure
  V podjetju Kiehl‘s z navdušenjem podpiramo umetnost in širšo umetniško skupnost. Tako vsako leto sodelujemo z drugim umetnikom pri ustvarjanju edinstvene in enkratne podobe našega adventnega koledarja. Letos smo se povezali s francosko ilustratorko in umetnico Marylou Faure, ki je specialistka za oblikovanje likov. Njene živahne ilustracije dajejo našemu koledarju 2021 igrivo, drzno podobo in zagotavljajo popolno ozadje za bučno praznično vzdušje z izdelki Kiehl‘s. Kamor koli ga boste postavili, bo ta drzen in živahen koledar zagotovo pritegnil pozornost vseh oči.
  About Marylou Faure

  Sanjska dežela obdarovanja

  About Marylou Faure
  Ob praznovanju 170. letnice skupnosti Kiehl‘s omejena izdaja embalaže, ki jo je za to priložnost ustvarila umetnica Marylou Faure, spreminja mesto New York v magično deželo sanj, polno raznovrstnih in edinstvenih likov. Pridružite se nam pri jubileju in praznujte čas obdarovanja tako, da obdarite svoje prijatelje, družino in vse ljudi na svojem letošnjem seznamu. Z našim vodičem daril za nakup formul, ki jih bodo vzljubili, saj so skrbno izbrane prav za njih, boste ustvarili pravo sanjsko deželo obdarovanja.

   

  Sporočilo o orientaciji
  Za najboljšo izkušnjo obrnite svojo napravo