Videti je, da niste v Slovenija.

Cene in plačilo so prikazane v EUR. Stroški mednarodnega pošiljanja temeljijo na vaših izdelkih, načinu dostave in namembnem kraju.

Main content

Kiehl’s Welcome Kit for Skincare Beginners

Za vse tipe kože, vključno z občutljivo kožo

Kolekcija najbolj priljubljenih formul pri strankah za popoln uvod v blagovno znamko Kiehl's.

Kiehl’s Welcome Kit for Skincare Beginners

Kiehl’s Welcome Kit for Skincare Beginners

Kolekcija najbolj priljubljenih formul pri strankah za popoln uvod v blagovno znamko Kiehl's.

40 €
Izberite Velikost
PREIZKUSITE V PRODAJALNI! Rezervirajte svetovanje v prodajlani in si zagotovite personalizirano rutino nege kože. Find a Store
Rezervirajte svetovanje v prodajlani in si zagotovite personalizirano rutino nege kože.

Opis

Dobrodošli v Kiehl'sovem svetu! S tem kompletom, ki vsebuje vse, kar potrebujete za popolno nego kože, preizkusite formule, ki jih imajo stranke najraje. Zjutraj kožo navlažite z Ultra Facial Cream, našo najbolje prodajano kremo za obraz, ki zagotavlja dolgotrajno, do 24-urno, vlaženje. Med spanjem kožo obnovite z Midnight Recovery Concentrate, najbolje prodajanima izdelkom, da bo koža zjutraj videti spočita in obnovljena. Popolno darilo za dnevno in nočno vlaženje kože.

Komplet vsebuje

 • Vključuje dve formuli polne velikosti in tri deluxe formule:
 • ULTRA FACIAL CREAM, 28 ml
 • CALENDULA HERBAL-EXTRACT TONER, 40 ml
 • CREAMY EYE TREATMENT WITH AVOCADO, 7 ml
 • ULTRA FACIAL CLEANSER, 30 ml
 • MIDNIGHT RECOVERY CONCENTRATE, 15 ml
 • Ključne sestavine

  Boljša prihodnost

  Zvesti poslanstvu naše ustanovne družine stremimo k izboljšanju kakovosti skupnosti, ki ji služimo, z zmanjševanjem
  vpliva na okolje, odgovornim oblikovanjem formulacij in podpiranjem dobrodelnih ciljev. Ta formula je izdelana z:
  1. koristni učinek izdelka
  2. koristni učinek izdelka
  3. koristni učinek izdelka
  4. koristni učinek izdelka

  How to Use

  • OČISTITE z našim izdelkom Ultra Facial Cleanser . Majhno količino nanesite na čiste blazinice prstov. Nežno vtrite v vlažne predele obraza v smeri navzgor. Izogibajte se predelu neposredno okoli oči. Temeljito sperite ali ostanke izdelka odstranite z vlažno krpico za umivanje.
  • TONIZIRAJTE z našim tonikom Calendula Herbal-Extract Toner. Po čiščenju kože sterilno bombažno blazinico navlažite s tonikom. Nanesite na kožo na težavnih predelih obraza. Izogibajte se predelu okrog oči. Nanesite zjutraj ali zvečer.
  • NAVLAŽITE z našo kremo Ultra Facial Cream. Nanesite na čisto kožo obraza.
  • OČI NAVLAŽITE z našim izdelkom Creamy Eye Treatment with Avocado. S konico prstov očesno kremo z avokadom nanesite vzdolž orbitalne kosti. Nežno vtrite v občutljiv predel okrog oči. Kože ne napenjajte. Nanesete lahko zjutraj ali zvečer.
  • KOŽO ČEZ NOČ OBNOVITE z našim koncentratom Midnight Recovery Concentrate. Potem ko kožo očistite na dlani nanesite od 2 do 3 kapljice izdelka. Konice prstov nežno pritisnite ob lica, čelo in brado in izdelek enakomerno porazdelite, nato pa ga vtrite v kožo. Izdelek lahko uporabljate samostojno ali pa pod izdelkom za vlaženje. Pri dnevni uporabi rutino nege kože zaključite s temi priljubljenimi izdelki kupcev.

  What's Inside

  • Full-Size Ultra Facial Cream
  • Deluxe Calendula Herbal-Extract Toner
  • Deluxe Creamy Eye Treatment with Avocado
  • Full-Size Midnight Recovery Concentrate
  • Deluxe Ultra Facial Cleanser

   

  O umetnici

  About Marylou Faure
  V podjetju Kiehl‘s z navdušenjem podpiramo umetnost in širšo umetniško skupnost. Tako vsako leto sodelujemo z drugim umetnikom pri ustvarjanju edinstvene in enkratne podobe našega adventnega koledarja. Letos smo se povezali s francosko ilustratorko in umetnico Marylou Faure, ki je specialistka za oblikovanje likov. Njene živahne ilustracije dajejo našemu koledarju 2021 igrivo, drzno podobo in zagotavljajo popolno ozadje za bučno praznično vzdušje z izdelki Kiehl‘s. Kamor koli ga boste postavili, bo ta drzen in živahen koledar zagotovo pritegnil pozornost vseh oči.
  About Marylou Faure

  Sanjska dežela obdarovanja

  About Marylou Faure
  Ob praznovanju 170. letnice skupnosti Kiehl‘s omejena izdaja embalaže, ki jo je za to priložnost ustvarila umetnica Marylou Faure, spreminja mesto New York v magično deželo sanj, polno raznovrstnih in edinstvenih likov. Pridružite se nam pri jubileju in praznujte čas obdarovanja tako, da obdarite svoje prijatelje, družino in vse ljudi na svojem letošnjem seznamu. Z našim vodičem daril za nakup formul, ki jih bodo vzljubili, saj so skrbno izbrane prav za njih, boste ustvarili pravo sanjsko deželo obdarovanja.

   

  Sporočilo o orientaciji
  Za najboljšo izkušnjo obrnite svojo napravo